Tule meille töihin

Etsimme täydennystä ammattitaitoiseen joukkoomme!

Tällä hetkellä haemme ensisijaisesti 3-5 vuotta rakennesuunnittelukokemusta omaavaa, itsenäiseen suunnitteluun kykenevää rakennusinsinööriä (AMK/DI), jonka opinnot ovat suuntautuneet uudis- tai korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun.

Myös kokeneempi tai vielä uransa alussa oleva suunnittelija saattaa tulla kysymykseen henkilön soveltuvuudesta riippuen. Tehtävät sisältävät uudis- tai korjausrakentamisen suunnittelutehtävien lisäksi lähtötietojen hakemista työmailta korjauskohteissa, työmaakäyntejä toteutuksen aikana sekä suunnittelu- ja työmaakokouksiin osallistumista. Osallistuminen rakennuttamis- ja valvontatehtäviin on myös tapauskohtaisesti mahdollista.
Yhteistyökyky ja tiimityöskentelytaidot sekä täydellinen suomen kielen taito ja suomalaiset suunnittelukäytännöt ovat tehtävän menestyksekkään hoidon edellytyksiä. Toivomme rakenteiden toiminnan ymmärtämistä ja kolmiulotteista hahmotuskykyä sekä rakenteiden laskennan osaamista ja kirjallisen teknisen tekstin suomenkielistä tuottamiskykyä. Tarjoamme tietenkin kokeneiden kollegoiden täyden ammatillisen tuen.

Käytössämme ovat AutoCad- ja Revit-ohjelmistot sekä Office toimisto-ohjelmistot ja rakennesuunnittelun laskentaohjelmistot. AutoCad-taidot ovat välttämättömiä, kiinnostus mallintamiseen on eduksi.

Toimimme Helsingin Metsälässä hyvien liikenneyhteyksien päässä. Työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto ja lounasetu sekä harrastetoiminnan tukeminen. Muut edut sovimme erikseen.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Jukka Laakkonen puh: 050 5555 791

Hakulomake

  • Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt.
    Tiedostomuodot: pdf, doc, docx, odt